Experiences

Annelies Bessels - NVD 2014-10-28

Mede namens het voltallige bestuur wil ik jullie graag heel hartelijk bedanken voor de welkome ontvangst en de goede verzorging op De Ruwenberg.
Ook de bijzondere verrassing op de vrijdag (het vitamine shotje!) viel in goede aarde.
Beide dagen zijn prima verlopen, wij hebben genoten van de ambiance en het heerlijke eten.

Nogmaals dank en heel graag tot ziens.

Hanny van Geffen - Stenden 2014-08-29

Heel goede service, netjes voel me hier echt thuis

Simon - Mmd 2014-06-25

Comfortabele and clean in à beutiful surroundngs. I Deal for conference and private.

Phil Leonard - Philips 2014-05-22

À great hotel. Lovely service and great location.

Phil Leonard - Philips 2014-05-21

À great hotel. Lovely service and great location.

Lorraine Trainer - hays 2014-05-16

Wonderful staff so flexible welcoming and kind.

Martijn Schoones - Rabobank Hart van De Meierij 2014-05-09

Na afloop van een uitstapje van onze ledenraad hebben we in een aparte vleugel van het restaurant genoten van een heerlijk diner onder professionele begeleiding van de Ruwenberg. Je merkt bij iedereen een flexibele opstelling en we hebben dan ook een prima avond gehad.

Nicole van Oers - Omron Europe 2014-04-04

Het is nu de vierde keer dat wij onze training bij de Ruwenberg organiseren. Werderom waren de reacties weer bijzonder positief. Vooral de lunch en het diner zijn erg positief ervaren. De volgende keer zullen we de Ruwenberg weer kiezen als trainingslokatie.

Gabrielle Leijh - Avans 2014-04-03

De bijeenkomst is zeer zeker naar wens verlopen. Het werkt heel goed om zo'n lounge volledig ter beschikking te hebben. De ondersteuning en flexibiliteit was als altijd in orde.

Marc van Oosterbosch - Vogel's bv 2014-04-02

We hebben weer een dagje doorgebracht in de Ruwenberg. Zeer professionele ondersteuning van het personeel,goed uitgeruste conferentiezalen en natuurlijk een prima lunch. Kortom, de perfecte atmosfeer om grote vraagstukken eens goed aan te pakken!

Hans Wennink - Frans Seda Foundation 2014-03-30

Namens de deelnemers en leiding van het eerste Indonesisch-Nederlandse seminar van de Frans Seda Foundation: een mooie accommodatie waarin het goed werken was, een perfecte organisatie en vooral complimenten voor uw team dat professionaliteit uitstraalt en hart heeft voor de gasten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.