Experiences

Nicole van Oers - Omron Europe 2014-04-04

Het is nu de vierde keer dat wij onze training bij de Ruwenberg organiseren. Werderom waren de reacties weer bijzonder positief. Vooral de lunch en het diner zijn erg positief ervaren. De volgende keer zullen we de Ruwenberg weer kiezen als trainingslokatie.

Gabrielle Leijh - Avans 2014-04-03

De bijeenkomst is zeer zeker naar wens verlopen. Het werkt heel goed om zo'n lounge volledig ter beschikking te hebben. De ondersteuning en flexibiliteit was als altijd in orde.

Marc van Oosterbosch - Vogel's bv 2014-04-02

We hebben weer een dagje doorgebracht in de Ruwenberg. Zeer professionele ondersteuning van het personeel,goed uitgeruste conferentiezalen en natuurlijk een prima lunch. Kortom, de perfecte atmosfeer om grote vraagstukken eens goed aan te pakken!

Hans Wennink - Frans Seda Foundation 2014-03-30

Namens de deelnemers en leiding van het eerste Indonesisch-Nederlandse seminar van de Frans Seda Foundation: een mooie accommodatie waarin het goed werken was, een perfecte organisatie en vooral complimenten voor uw team dat professionaliteit uitstraalt en hart heeft voor de gasten.

Ruud Stassen - INK 2014-03-26

Een perfecte locatie, ondersteund door een professionele staf, om te reflecteren op de waan van de dag en te bedenken welke nieuwe paden je wilt bewandelen.
Ruud Stassen, INK

Jules keser - Airflex 2014-03-21

Wat een super lokatie en geweldig aardige mensen!

René de Korte - Scafom-rux 2014-03-13

In maart 2014 hebben wij weer voor de Ruwenberg gekozen om een Internationale Sales meeting te organiseren. De reden hiervan de ligging, de sfeer, het comfort en bovenal het zeer vriendelijke en behulpzaam personeel.

Mariëtte Beuk - Incore Solutions 2014-03-11

We hebben genoten in jullie locatie. Fijne omgeving, prima zaal, genoten van de lunch en het heerlijke diner. We komen zeker een keer terug!

Paul Grolle - Vogel's Products BV 2014-02-28

Onze 2-daagse innovatie strategie dagen waren weer prima georganiseerd, met vriendelijk personeel, lekker eten in een fijne omgeving.

Susanne Verel - AgriFood Capital 2014-02-28

Mooie omgeving, fijne ruimtes en vooral een super service bij De Ruwenberg tijdens onze bijeenkomst. Een mooie locatie waar je zonder zorgen een bijeenkomst kunt organiseren.

Stuiver - Crh 2014-02-26

Goed

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.